‘Ajax kan grote slag slaan door toedoen van José Mourinho’

José Mourinho de trainer van Tottenham Hotspur zou het liefste zijn centrale verdediger Davinson Sanchez verkopen. Hij heeft volgens Football Insider zaakwaarnemer Jorge Mendes opdracht gegeven om een nieuwe club te vinden voor de Colombiaan.

Sánchez kwam na de Europa League-finale van 2017 over van Ajax, maar raakte gaandeweg zijn basisplaats kwijt. De Spurs-manager zou hem een gebrek aan stabiliteit verwijten.

Vooral in de topwedstrijden zou Mourinho Sánchez wantrouwen. Om die reden wil de manager meewerken aan een zomertransfer voor de centrale verdediger. Het is niet uitgesloten dat Ajax een poging gaat ondernemen, aangezien clubwatcher Mike Verweij onthulde dat er deze winter ook al een lijntje is uitgeworpen.

Het is niet duidelijk of Ajax nog steeds in de race is voor Sánchez. Jurriën Timber maakt een goede ontwikkeling door en Lisandro Martínez heeft zich hervonden in Amsterdam, waardoor trainer Erik ten Hag minder prioriteit heeft om de achterhoede te versterken.

The post ‘Ajax kan grote slag slaan door toedoen van José Mourinho’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.