Ronaldinho verruilt gevangenis per direct voor een hotel

Ronaldinho is voorlopig uit de gevangenis in Paraguay. Hij heeft een borgsom van 1,5 miljoen euro betaald en mag nu onder huisarrest in een hotel verblijven.

De voormalig stervoetballer werd onlangs samen met zijn broer Roberto De Assis Moreira opgepakt nadat de twee met valse paspoorten het land binnen probeerden te komen. De voormalige wereldster werd vervolgens in afwachting van het onderzoek door de Paraguayaanse rechter gevangengezet.

Het verweer van Ronaldinho’s advocaat dat deze paspoorten een cadeau waren van een zakenrelatie leverden niet het gewenste resultaat op en inmiddels worden de Braziliaan en zijn broer ook verdacht van het witwassen van geld. Ronaldinho kwam de afgelopen weken meerdere malen in het nieuws vanwege ontwikkelingen in zijn zaak en speelde binnen de gevangenismuren ook een voetbaltoernooi.

The post Ronaldinho verruilt gevangenis per direct voor een hotel appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *