‘Ajax-fans verpesten nachtrust van Juventus-spelers met vuurwerkshow’

De spelers van Juventus hebben een enerverend nachtje achter de rug. De selectie overnachte in het Van der Valk hotel-Amstel vannacht en werden opgeschrikt door een heuse vuurwerkshow.

AT5 schrijft op woensdagmorgen: “Bij het Van der Valk Hotel-Amstel, waar de selectie van Juventus overnacht, is vannacht vuurwerk afgestoken. Meerdere omwonenden werden wakker van de knallen. Vermoedelijk is het vuurwerk afgestoken door Ajax-fans om de spelers wakker te maken. Eerder gebeurde dat ook al bij de spelers van Real Madrid.”

Op het sociale medium Twitter werd er al voorspeld dat dit zou gebeuren… Eén persoon schreef bijvoorbeeld: “Bij RTL Boulevard werd net door een verslaggever groots bekend gemaakt in welk hotel Juventus slaapt. Ik heb medelijden met alle andere gasten in dat hotel vannacht.”

The post ‘Ajax-fans verpesten nachtrust van Juventus-spelers met vuurwerkshow’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!