‘Jurgen Locadia werd al medisch gekeurd door Wolverhampton’

Jurgen Locadia speelt voorlopig nog voor PSV. Ook al werd de spits al medisch gekeurd door het Engelse Wolverhampton Wanderers, tot een transferkwam het niet. De Championship-ploeg had 11 miljoen euro over voor de Nederlander, maar PSV zette dus een streep door de transfer. Het Algemeen Dagblad weet: “Volgens Brands werkte de afgeketste transfer van […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Jurgen Locadia werd al medisch gekeurd door Wolverhampton’

Jurgen Locadia speelt voorlopig nog voor PSV. Ook al werd de spits al medisch gekeurd door het Engelse Wolverhampton Wanderers, tot een transferkwam het niet. De Championship-ploeg had 11 miljoen euro over voor de Nederlander, maar PSV zette dus een streep door de transfer. Het Algemeen Dagblad weet: “Volgens Brands werkte de afgeketste transfer van […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!