BREAKING: ‘Ajax slaat bod van 50 miljoen euro af op Kasper Dolberg’

Marc Overmars heeft een bod van 50 miljoen euro afgeslagen van AS Monaco op Kasper Dolberg. De Monegasken willen hem namelijk hebben als vervanger van Kylian Mbappé die voor een vertrek naar Paris Saint-Germain staat. Overmars liet afgelopen weekend nog weten dat geen enkele speler van Ajax in deze huidige transferperiode meer mag vertrekken. Ajax […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: ‘Ajax slaat bod van 50 miljoen euro af op Kasper Dolberg’

Marc Overmars heeft een bod van 50 miljoen euro afgeslagen van AS Monaco op Kasper Dolberg. De Monegasken willen hem namelijk hebben als vervanger van Kylian Mbappé die voor een vertrek naar Paris Saint-Germain staat. Overmars liet afgelopen weekend nog weten dat geen enkele speler van Ajax in deze huidige transferperiode meer mag vertrekken. Ajax […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *