PSV vraagt minimaal tien miljoen voor Isimat-Mirin

Clubs die bij PSV aankloppen voor Nicolas Isimat-Mirin moeten met minimaal tien miljoen euro op de proppen komen. In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren aangegeven dat Burnley zich nog niet gemeld heeft voor Isimat. PSV wil de Franse centrumverdediger eigenlijk niet kwijt, maar heeft wel al een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PSV vraagt minimaal tien miljoen voor Isimat-Mirin

Clubs die bij PSV aankloppen voor Nicolas Isimat-Mirin moeten met minimaal tien miljoen euro op de proppen komen. In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren aangegeven dat Burnley zich nog niet gemeld heeft voor Isimat. PSV wil de Franse centrumverdediger eigenlijk niet kwijt, maar heeft wel al een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *