‘Komst van nieuwe Ajax-aanwinst op losse schroeven vanwege hartproblemen’

Het is nog maar de vraag of Mateo Barac naar Ajax komt. De verdediger van het Kroatische Osijek werd onlangs gekeurd door de Amsterdammers en daar werden hartproblemen geconstateerd. Hoe ernstig en of dit een definitief einde is van een mogelijke overgang is niet duidelijk. Ajax is logischerwijs door recente gebeurtenissen met Nouri extra voorzichtig […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Komst van nieuwe Ajax-aanwinst op losse schroeven vanwege hartproblemen’

Het is nog maar de vraag of Mateo Barac naar Ajax komt. De verdediger van het Kroatische Osijek werd onlangs gekeurd door de Amsterdammers en daar werden hartproblemen geconstateerd. Hoe ernstig en of dit een definitief einde is van een mogelijke overgang is niet duidelijk. Ajax is logischerwijs door recente gebeurtenissen met Nouri extra voorzichtig […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!