‘Hakim Ziyech geeft groen licht voor miljoenentransfer’

Hakim Ziyech zou wel oren hebben in een vertrek naar de Italiaanse Serie A. Dit weet het medium Calciomercato te melden. De Romeinen zouden Ziyech en zijn entourage in de afgelopen dagen benaderd hebben en hebben naar verluidt een positief antwoord gekregen. Nu moet Roma nog een concreet bod neerleggen bij directeur spelerszaken Marc Overmars […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Hakim Ziyech geeft groen licht voor miljoenentransfer’

Hakim Ziyech zou wel oren hebben in een vertrek naar de Italiaanse Serie A. Dit weet het medium Calciomercato te melden. De Romeinen zouden Ziyech en zijn entourage in de afgelopen dagen benaderd hebben en hebben naar verluidt een positief antwoord gekregen. Nu moet Roma nog een concreet bod neerleggen bij directeur spelerszaken Marc Overmars […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!