‘Ajax geeft hard signaal af aan Nick Viergever’

Nick Viergever mag niet vertrekken bij Ajax. Dat hebben de Amsterdammers hem laten weten. Er is belangstelling voor hem vanuit Duitsland. Met name Bayer Leverkusen is in hem geinteresseerd. Marc Overmars sprak zich tegenover De Telergraaf uit over de interesse voor Viergever. Hij zag eerder al Kenny Tete, Jairo Riedewald en Heiko Westermann vertrekken. “Nick […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Ajax geeft hard signaal af aan Nick Viergever’

Nick Viergever mag niet vertrekken bij Ajax. Dat hebben de Amsterdammers hem laten weten. Er is belangstelling voor hem vanuit Duitsland. Met name Bayer Leverkusen is in hem geinteresseerd. Marc Overmars sprak zich tegenover De Telergraaf uit over de interesse voor Viergever. Hij zag eerder al Kenny Tete, Jairo Riedewald en Heiko Westermann vertrekken. “Nick […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.