‘Hakim Ziyech sluit snel vertrek niet uit: “Kan raar lopen”

Hakim Ziyech kwam afgelopen seizoen voor maar liefst elf miljoen euro over van FC Twente. Toch weet de middenvelder niet hoelang hij nog actief zal zijn voor de Amsterdamse grootmacht. In de voetballerij kan het namelijk raar lopen. Afgelopen zomer kon hij ook de overstap maken naar het buitenland. Hij vond zichzelf nog niet rijp […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Hakim Ziyech sluit snel vertrek niet uit: “Kan raar lopen”

Hakim Ziyech kwam afgelopen seizoen voor maar liefst elf miljoen euro over van FC Twente. Toch weet de middenvelder niet hoelang hij nog actief zal zijn voor de Amsterdamse grootmacht. In de voetballerij kan het namelijk raar lopen. Afgelopen zomer kon hij ook de overstap maken naar het buitenland. Hij vond zichzelf nog niet rijp […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.