Wesley Sonck: ‘Belgie was wel twee klassen beter dan Oranje’

Het Nederlands Elftal heeft gisteren geen indruk weten te maken op voormalig Ajax-spits Wesley Sonck. Gezien hun kwaliteiten hadden de Rode Duivels meer moeten brengen in de Amsterdam ArenA. Het werd uiteindelijk 1-1 door een late gelijkmaker van Yannick Carrasco. “België was niet één, maar twee klassen beter. Dan kan je niet tevreden zijn met […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Wesley Sonck: ‘Belgie was wel twee klassen beter dan Oranje’

Het Nederlands Elftal heeft gisteren geen indruk weten te maken op voormalig Ajax-spits Wesley Sonck. Gezien hun kwaliteiten hadden de Rode Duivels meer moeten brengen in de Amsterdam ArenA. Het werd uiteindelijk 1-1 door een late gelijkmaker van Yannick Carrasco. “België was niet één, maar twee klassen beter. Dan kan je niet tevreden zijn met […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!