Peter Bosz ziet het zitten in Sinkgraven als linksback

Peter Bosz denkt dat Daley Sinkgraven als linksback veel minuten kan gaan maken in de hoofdmacht van Ajax. De trainer ziet in hem een back-up van Mitchell Dijks. De Amsterdammers hebben namelijk op die positie geen vervanger voor hem. Sinkgraven was zelf nog het meest verrast dat Bosz hem daar wilde posteren. ‘Maar het belangrijkste […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Peter Bosz ziet het zitten in Sinkgraven als linksback

Peter Bosz denkt dat Daley Sinkgraven als linksback veel minuten kan gaan maken in de hoofdmacht van Ajax. De trainer ziet in hem een back-up van Mitchell Dijks. De Amsterdammers hebben namelijk op die positie geen vervanger voor hem. Sinkgraven was zelf nog het meest verrast dat Bosz hem daar wilde posteren. ‘Maar het belangrijkste […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *